Bookmakers voor het WK 2014

Het WK 2014 is inmiddels al in volle gang, maar wil jij het wereldkampioenschap op een nog intensievere manier beleven, open dan een account bij één van de grootste online gokkantoren ter wereld en verdien geld met het voorspellen van wedstrijden.

De websites van Unibet, Bwin, 888Sport en William Hill, de vier grootste bookmakers van de wereld, staan namelijk de komende weken in het teken van het WK 2014. Of je nu een specialist bent in het voorspellen van voetbalwedstrijden of ben je er van overtuigd dat jouw favoriete land de nieuwe wereldkampioen gaat worden; bij elk van deze bookmakers ben je aan het juiste adres.

Naast het gegeven dat je kan inzetten vanachter je eigen laptop en computer kun je inmiddels ook bij alle bookmakers via de mobiele telefoon wedden. Of je dit nu via de mobiele applicaties doet, of via de verschillende overzichtelijke mobiele websites, één ding is zeker: je kunt vanaf nu overal en altijd inzetten op de allerlei verschillende weddenschappen. Daarnaast kun je, als je een applicatie gedownload hebt, deze vaak zo instellen dat je als je app opent meteen de weddenschappen in beeld krijgt die voor jou interessant zijn. Zo kun je zeer snel beginnen met inzetten, wat zeker bij live-weddenschappen heel handig en gebruiksvriendelijk is.

Om je te kennis te laten maken met de gokwereld, krijg je bij elke bookmaker die hierboven benoemd is een royale welkomstbonus als je een account opent op hun website. Zo verdubbelen Unibet, Bwin en William Hill je allereerste storting tot een maximum van € 50,-. Dit houdt in dat als je bijvoorbeeld € 35,- overmaakt naar je account, de bookmaker je automatisch € 35,- cadeau geeft. Met enkele klikken maak je het WK 2014 dus niet alleen spannender, maar kun je er ook nog eens een wat rijker mee worden.