Bookmakers topscorer WK 2014

Bij alle bookmakers kun je wedden op de WK topscorer van het toernooi. Na de eerste rond zijn de kaarten aardig geschud en hebben we maar een paar serieuze kanshebbers op de gouden bal.

Op dit moment zijn de bookmakers verdeeld over wie de grootste kanshebber is om topscorer van het WK 2014 te worden. Lionel Messi, Argentijnse spits is bij allemaal gedaald op het lijst. Karim Benzema (Frankrijk) doet het daarentegen zeer goed bij de bookmakers.

Robben en van Persie op jacht

Het is nog lang geen favoriet, maar ook op Arjen Robben kan in aanmerking komen als je gaat wedden ‘Topscorer van het WK’. Robben scoorde al drie keer en hij lijkt van geen ophouden te weten. In de wedstrijd tegen Chili kan hij zijn saldo verder opvijzelen, al zal dat niet eenvoudig worden. Oranje is er tenslotte nog lang niet.

Robin van Persie scoorde twee keer en ook hij staat niet hoog bij de bookmakers. Tegen Chili zal hij wegens een schorsing niet in actie komen en dus ook geen doelpunten maken. Maar Van Persie heeft zeker potentie als het toernooi nog lang duurt voor het Nederlands Elftal. Laten we het hopen.

Veel dynamiek in wedden op topscorer

Het wedden op de topscorer van het Wk is heel erg leuk en spannend. De noteringen van de spelers veranderen per dag. Het is bij de bookmakers ook mogelijk om te wedden wie de topscorer van een bepaald land wordt. Deze noteringen worden tijdens de wedstrijden constant aangepast.
Het wedden op de topscorer van het toernooi is zeer veelzijdig. Dus waar wacht je nog op?