Bookmakers voorspelling Duitsland Argentinië

De strijd om de titel wereldkampioen zal dit jaar gaan tussen Duitsland en Argentinië. De Duitsers zijn op voorhand de grote favoriet voor de eindoverwinning, al is het alleen maar door het gegeven dat er in de halve finale met 7-1 werd gewonnen van Brazilië.

Direct naar: Voorspellingen van de bookmakers.

Unibet. Max. €60 bonus voor nieuwe spelers.
Unibet –>

William Hill. Wed €10 en krijg €20. Storten: iDeal.
Naar William Hill –>

Bwin. Nu met €50 bonus. Storten met iDeal.
Naar Bwin –>

BetFirst. Nu met €100 bonus voor Belgen.
Naar Bet First –>

Come On. €5 gratis, €300 bonus. Storten met iDeal.
Naar Come On –>

Deze galavoorstelling is ongetwijfeld ook bekeken door de Argentijnen en zij weten dan ook dat het een hele zware klus gaat worden om de wereldbeker mee naar eigen land te krijgen. Ondanks de hoop dat de wereldkampioen uit hetzelfde continent komt als waar het toernooi wordt gehouden, zijn de Argentijnse spelers zeer realistisch. “Al voor het WK was Duitsland samen met Brazilië de favoriet voor het winnen van dit WK. Ze zijn nu nog steeds favoriet. Wij moeten ons eigen spelletje spelen en het ligt ons wel dat de druk bij Duitsland ligt. Het is duidelijk dat we voor de overwinning zullen gaan, maar soms moet je voorzichtig zijn.”, liet bijvoorbeeld Aguero weten.

Ook legende Maradona beseft dat het niet makkelijk gaat worden, maar houdt de moed er in. “Duitsland is niet onmogelijk. Argentinië speelde niet goed, maar het liet Nederland ook niet voetballen. Ik wil met name de defensie een compliment geven”, liet de man van de Hand van God weten in een Argentijns programma.

Rondom de Duitsers is het vooral heel rustig. De ploeg van Löw lijkt meer dan goed te beseffen dat het land nog nooit dichterbij een vierde wereldbeker is geweest dan nu. In onze ogen is de kans ook heel groot dat deze focus Duitsland ook uiteindelijk de wereldbeker gaat opleveren.

Duitsland is namelijk een van meest georganiseerd spelende landen en hebben dit toernooi al vaker laten zien dat ze kunnen pieken wanneer dit nodig was. Daarnaast beschikt de Duitse bondscoach Löw over een hoop spelers die elke wedstrijd standaard meer dan een voldoende scoren en die daarnaast ook het verschil kunnen maken in de finale.

Dat laatste kan niet gezegd worden over de Argentijnen, die het heel lastig hebben tegen ploegen die defensief goed gegroepeerd staan. Wij verwachten dan ook dat Argentinië eigenlijk niet heel veel kans maakt en zetten dan ook in op een 3-0 overwinning voor Duitsland.

Wedden op de finale Duitsland – Argentinië

Zet nu in en win veel geld. De wedstrijd begint om 21:00 uur.

Duitsland wint gelijk Argentinië wint
Unibet 2.25 3.20 3.60
William Hill 2.30 3.10 3.30
Bwin 2.20 3.20 3.50
Ladbrokes 2.25 3.20 3.60
Bet First 2.10 3.30 3.65
Come On 2.20 3.25 3.55