Bookmakers voorspelling Nederland Brazilië

Zaterdagavond om 22.00 uur treffen Nederland en Brazilië elkaar in de strijd om de derde plek. Voor de Brazilianen zal dit duel met name in het teken staan van het nemen van revanche op de 7-1 nederlaag in de halve finale terwijl Nederland mag gaan proberen om voor het eerst in de historie een derde plek op een wereldkampioenschap te bemachtigen.

Direct naar: Voorspellingen van de bookmakers.

Unibet. Max. €60 bonus voor nieuwe spelers.
Unibet –>

William Hill. Wed €10 en krijg €20. Storten: iDeal.
Naar William Hill –>

Bwin. Nu met €50 bonus. Storten met iDeal.
Naar Bwin –>

Come On. €5 gratis, €300 bonus. Storten met iDeal.
Naar Come On –>

De enige keer dat Nederland uitgeschakeld werd in de halve finale was tijdens het WK 1998. Destijds verloor het de troostfinale van Kroatië met 2-1. Voor de Brazilianen is het alweer de vierde keer dat het land de troostfinale moet spelen. Twee van de drie keer dat Brazilië de troostfinale speelde wist het deze eindstrijd ook te winnen.

Ook zaterdag is de kans groot dat de Brazilianen aan het langste eind trekken. De mannen van bondscoach Scolari verkeren niet in bloedvorm, maar zullen er alles aan gaan doen om de nare wansmaak van het duel tegen Duitsland weg te gaan spoelen. Scolari zal er dan ook alles aan willen doen om zijn beste elf spelers het veld op te sturen, opdat zijn ploeg ook gaat winnen.

Bij het Nederlands elftal is het nog twijfelachtig of de beste elf zullen gaan spelen. Van Persie kampt bijvoorbeeld al enkele dagen met maag- en darmklachten, waardoor de kans groot is dat de spits van Manchester United op de bank plaats mag gaan nemen.

Omdat het ook niet uitgesloten is dat Scolari in zijn beste opstelling wil beginnen, blijft het voorlopig gokken voor het Nederlands elftal. De kans is namelijk zeer groot dat Van Gaal in de interland tegen Brazilië met een andere basisopstelling zal starten dan tegen Argentinië.

Mede door deze verwachte aanpassingen verwachten wij niet dat Nederland in staat is om Brazilië op eigen grondgebied te verslaan. De wil om te winnen zal aan Braziliaanse zijde velen malen groter zijn dan bij de mannen van Van Gaal. Daarnaast beschikt Brazilië ook over enkele spelers die kwalitatief enkele malen beter zijn dan de spelers die de Nederlandse keuzeheer het veld in stuurt. Desondanks zijn wij er wel van overtuigd dat het een zeer spannende wedstrijd gaat worden, maar dat de Brazilianen uiteindelijk met 3-1 zullen gaan winnen.

Wedden op de troostfinale Brazilië – Nederland

Zet nu in en win veel geld.

Brazilië wint gelijk Nederland wint
Unibet 2.20 3.60 3.15
William Hill 2.20 3.60 3.00
Bwin 2.15 3.80 3.00
Come On 2.15 3.80 3.20