Extra kaarten duels Rode Duivels

Wat een gedoe vorige week over de verkoop van kaarten voor de EK-wedstrijden van België. Nadat de Belgische bond druk heeft uitgeoefend heeft de UEFA beslist meer tickets vrij te maken voor de fans van de Rode Duivels.

Extra kaarten Rode Duivels

Heel wat Belgische supporters waren niet te spreken over de toewijzing van de kaarten voor de EK-matchen van het Belgisch Elftal. De UEFA de 1895 ranking volledig hebben genegeerd, ondanks een akkoord tussen de KBVB en de UEFA.

De KBVB heeft contact opgenomen met de UEFA en dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een betere verdelingen van de tickets.

Afgelopen vrijdag ontstond er heel wat heisa omtrent de verdeling van de tickets. De KBVB laat weten: “We hebben de voorbije dagen met UEFA onderhandeld. 1895 heeft sinds vrijdagmiddag heel wat e-mails ontvangen. Aan de hand van de vele voorbeelden is de KBVB samen met UEFA op zoek naar een oplossing.”

De verdeling van afgelopen vrijdag door UEFA is onomkeerbaar. Fans die vrijdag tickets bevestigd hebben gekregen, kunnen deze houden.

De UEFA heeft inmiddels bevestigt dat er extra tickets vrij gemaakt zullen worden de drie groepswedstrijden van de Rode Duivels. Het exacte aantal en de opsplitsing per categorie is nog niet bekend.

De fans van de Rode Duivels hebben in ieder geval positief gereageerd.

Meer weten over het speelschema van de Rode Duivels