Kaarten WK finale 2014 in Brazilië

kaarten WK 2014

Op zondag 13 juli 2014 om 16.00 uur lokale tijd begint de finale in Rio de Janeiro. In Nederland is het dan 21.00 uur. En jij kan er bij zijn! Er zijn namelijk al/nog kaarten te koop voor de WK Finale in Brazilië.

Hoe kaarten WK finale kopen?

Er zijn diverse kanalen om aan kaarten voor de WK finale te komen, maar lang niet elke website is betrouwbaar. Let dus op met welke website je zaken doet.

Finale kaarten kopen bij Viagogo

Wij werken samen met Viagogo, een ticket marktplaats voor onder andere grote sportevenementen. Viagogo is betrouwbaar en is wereldwijd gezien de grootste aanbieder van Wk kaarten. Kaarten die via deze site gekocht worden, zijn gegarandeerd, dus dat betekent dat je altijd zeker bent van wat je koopt.

Kaarten kopen via Ons Oranje

Nadat de loting voor het WK heeft plaatsgevonden op 6 december jongstleden, is de kaartverkoop voor  kaarten van wedstrijden van het Nederlands Elftal van start gegaan. Deze verkoop duurt sowieso tot en met 7 februari. Je kan je inschrijven via OnsOranje.nl en dan hoor je uiterlijk 1 maart of je kaarten gekregen hebt. Het gaat dan alleen om kaarten voor de groepswedstrijden van Oranje, dus op dit moment kun je hier nog geen kaarten kopen voor de finale. Houd de website in de gaten voor updates hierover.

Finale kaarten kopen bij het stadion

Wat je ook kunt doen is op de dag zelf bij het stadion proberen kaarten voor de finale te kopen. Dit is een manier van kaarten kopen die wij niet aanraden. Probleem van deze manier is dat u geen garantie heeft dat u de juiste kaarten koopt en in de praktijk blijkt dat de kaarten via de ‘zwarte markt’ bij het stadion vaak veel duurder zijn dan wanneer u bij Viagogo koopt.