Kaartverkoop WK 2014 Brazilië

Eerste fase kaartverkoop WK 2014

De kaartverkoop voor het WK in 2014 in Brazilië is op 20 augustus 2013 begonnen. Vanaf 13.00 uur die dag kon je via www.fifa.com een aanvraag voor een ticket indienen. De verkoopperiode van deze kaartverkoop liep tot en met 10 oktober 2013. Direct zeker zijn van kaarten voor het WK? Kijk dan eens op de website van Viagogo.

Tweede fase kaartverkoop WK 2014

Na de WK loting op 6 december 2013 is de tweede verkoopfase voor het WK 2014 van start gegaan via de website van de FIFA. Mocht het zo zijn dat de vraag het aanbod overstijgt, wordt er geloot voor wie de WK kaarten mag kopen.

Last minute kaartverkoop

Van 15 april 2014 tot aan de finale van het WK zal er nog een last-minute verkoop plaatsvinden, afhankelijk van het feit of er überhaubt nog WK kaarten beschikbaar zijn.

Kaartverkoop WK Oranje

De plaatsen van de kaarten via de Fifa bevinden zich in de neutrale vakken. Als Oranje zich plaatst (wat al zeker is), dan zal na de loting de verkoop voor de Nederlandse vakken starten.

Aanvragen van deze kaarten is dan alleen mogelijk voor leden van OnsOranje en de SupportersClub Oranje en verloopt via de KNVB. Ook kan je kaarten kopen bij Viagogo (zie ook hieronder).

Kaarten WK 2014 kopen bij Viagogo

Wil je zeker zijn van een plaats in het stadion bij een bepaalde WK wedstrijd dan kan je WK 2014 kaarten kopen bij Viagogo. Viagogo is een online marktplaats voor tickets van evenementen waar je veilig kaarten voor het WK 2014 kunt aanschaffen.