Niemand wil naar Rode Duivels in Frankrijk

De kranten in België speculeren heftig over de kaartverkoop voor het de wedstrijden van het Belgisch Elftal. Nog minder dan de helft van de kaarten is verkocht. De Belgische voetbalbond (KBVB) zelf laat niets los want dat mag niet van de UEFA.

In de kranten wordt geschreven dat nog maar 8.000 van de 19.000 kaarten zijn verkocht in de voorverkoop. Het gaat hier om tickets voor de groepswedstrijden Italië, Zweden en Ierland. Terwijl er gezien de populariteit van de Rode Duivels een stormloop werd verwacht.

1895 lidmaatschap

Supporters die een kaart willen bemachtigen dienen eerst lid te worden van de officiele supportersclub van de Rode Duivels, 1895. Een lidmaatschap kost €40, maar dat hoeft alleen te worden betaald als er ook daadwerkelijk een ticket wordt afgenomen.

De voorverkoop eindigt op maandag 18 januari (12:00 uur). Deze deadline geldt niet alleen voor de matches in de groepsfase, maar ook voor de wedstrijden in de achtste finales tot en met de finale. Als de Rode Duivels eerder uit het toernooi vliegen volgt er een restitutie van het bedrag na het EK2016.

Prijzen tickets EURO2016

De prijzen van de kaarten zijn alleszins billijk. De goedkoopste kaarten voor de groepswedstrijden kosten slechts €25 voor de duurste kaartjes (finale) moet €895 worden neergeteld.