Oranjecamping Frankrijk

De meest populaire manier van overnachten tijdens het EK 2016 zal kamperen zijn. Het is een optimale manier om het land, maar ook het EK 2016 in Frankrijk te beleven. Frankrijk bevat een groot aantal campings die tijdens het EK 2016 in Frankrijk camping plaatsen aanbieden. Om het EK 2016 volledig te beleven kan je kiezen voor de Oranjecamping EK 2016 in Frankrijk. Europeeskampioenschapfrankrijk.nl heeft alles over camperen tijdens het EK 2016 in Frankrijk beschreven.

Oranjecamping Frankrijk 2016

Faciliteiten Oranjecamping

De Oranjecamping in Frankrijk is vaak op een groot terrein op loopafstand van het centrum van een speelstad. Er is een feestterrein met grote tenten, een plek waar de supporters kunnen voetballen, en natuurlijk perfecte faciliteiten.

  • Goed verzorgd sanitair (toilet en douche)
  • Hollands ontbijt met koffie en/of thee
  • Transport van en naar de wedstrijden van het Nederlands elftal
  • Feesttenten met muziek van bands en DJ’s
  • Grote schermen waar alle wedstrijden van het EK worden uitgezonden
  • Nederlandstalige medewerkers en veel vertier

Beschikbaarheid Oranjecamping

Of er nou gevoetbald wordt in Brazilië, Zuid Afrika of Frankrijk de Oranjecamping is de populairste manier van overnachten voor Oranje supporters. De verwachting voor Euro 2016 is dat de Oranjecamping erg populair zal zijn vooral omdat de camping goed met de auto te bereiken is. Het is dan ook raadzaam om niet te lang te wachten met boeken voor de Oranjecamping in Frankrijk. Vlak na de loting (december 2015) zal de Oranjecamping open zijn voor reserveringen en wordt ook de plaats en prijs bekend gemaakt.