Tickets WK 2014 in Brazilië

Tickets WK 2014, waar kan je kaarten kopen?

Om de meest begeerde titel die er in de voetbalwereld bestaat binnen te halen, zal er komende WK 2014 in Brazilië ongetwijfeld menige titanenstrijd tussen de deelnemende landen worden gestreden. Zoals in het verleden is gebleken, zal er ook bij dit meest prestigieuze toernooi van de wereld een ware run ontstaan om tickets voor de wedstrijden te bemachtigen. Maar wat is nu eigenlijk de beste manier om aan tickets WK 2014 te komen? Hieronder hebben we tips opgesteld voor degene die meer wil weten over het kopen van een ticket voor het komende WK 2014 in Brazilië. De meest snelle manier om aan kaarten voor het WK 2014 te komen is via Viagogo een ticket marktplaats.

Aan de hand van dit overzicht vindt je de betrouwbare en onbetrouwbare bronnen voor tickets van het WK 2014 in Brazilië, maar ook belangrijke aandachtspunten voor wanneer je toegangskaarten gaat aanschaffen.

Tickets WK 2014 kopen via ViaGoGo

Viagogo is een online marktplaats voor tickets van populaire evenementen. Viagogo geeft u de kans om ook bij het WK te zijn! Sinds 2006 heeft Viagogo websites in meer dan 50 landen en ze werken samen met onder andere Chelsea, Bayern München, Manchester United en Roland Garros. En Viagogo biedt dus ook kaarten voor het WK 2014 in Brazilië aan.

Wat Viagogo zo uniek maakt, is dat ze garant staan voor iedere transactie. Dit kunnen ze doen doordat ze alle transacties controleren om ervoor te zorgen dat de verkopers leveren wat ze beloven. De WK 2014 tickets worden vervolgens door de beste koeriersdiensten geleverd (oa UPS). Daarnaast worden de verkopers pas uitbetaalt zodra u het evenement, dus in dit geval de WK wedstrijd, heeft bijgewoond. Dus u kunt met een gerust hart WK kaarten kopen via Viagogo.

Tickets WK 2014 via Ons Oranje van de KNVB

De KNVB heeft de beschikking over een groot aantal tickets WK 2014 van het Nederlands elftal. Via de website van Ons Oranje van de KNVB is meer informatie te lezen.

Aanvragen kan tot en met 7 februari via de FIFA-website. Voor het aanvragen van deze tickets dien je wel in het bezit te zijn van een Oranje ClubCard.

De tickets WK 2014, die via de KNVB zijn gekocht bieden de hoogste garantie op echtheid en een juiste prijs.

Link: www.onsoranje.nl

Tickets WK 2014 via Supportersclub Oranje

De supportersclub Oranje is de enige officiële supportersclub van het Nederlands Elftal en in 1995 opgericht. Met zijn 60.000 leden zijn zijn ze dé partner van de KNVB.
Om deze reden hebben de leden van de Supportersclub Oranje voor de wedstrijden van het Nederlands elftal tijdens het WK 2014 voorrang om tickets WK 2014 te kopen.
Aanvragen kan tot en met 7 februari via de FIFA-website. Voor het aanvragen van deze tickets dien je, net als bij Ons Oranje van de KNVB wel eerst lid te worden van de supportersclub Oranje. De club is telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 020 589 89 89. Op de website www.supportersclub-oranje.nl is ook een mogelijkheid om in te schrijven.

kaarten WK 2014 tickets

Tickets WK 2014 via de FIFA

De wereld voetbalbond, de FIFA heeft altijd zelf kaarten rechtstreeks aan supporters verkocht bij voorgaande wereldkampioenschappen voetbal. Bij het komende WK 2014 in Brazilië zal dit niet anders zijn.
De voorverkoop door de FIFA is reeds op 20 augustus 2013 gestart. Om gericht tickets WK 2014 van het Nederlands elftal te kopen moet eerst de loting op 6 december 2013 worden afgewacht.
Hierna volgt een inschrijf ronde waarop eenieder die geïnteresseerd is, tickets kan aanvragen. Afhankelijk van het aantal aanvragen, zal de FIFA de wedstrijdkaartjes waar om gevraagd is, vervolgens verdelen onder de aanvragers.
De FIFA werkt met verschillende verkoopfases. In elke nieuwe fase kun je je aanmelden voor wedstrijdkaartjes, maar de FIFA zorgt er ook voor, dat een deel van de kaartjes via de nationale verkooppunten worden verkocht. Hierdoor worden de tickets onder alle deelnemende landen verdeeld.
De FIFA verkoopt echter ook aan de lokale bevolking van Brazilië.

Link: www.fifa.com

Tickets WK 2014 via Onofficiële ticketverkoop websites

Er zijn honderden websites die WK tickets aanbieden en er zijn sites waar je je tegen betaling kunt inschrijven voor tickets, zodat de kansen groter zijn als de officieel verkoop aanvangt. Er zullen vast wel betrouwbare verkopers online zijn, maar de overgrote meerderheid biedt valse kaartjes aan.
Ondanks dat, zijn er natuurlijk ook betrouwbare onofficiële ticketverkopers, maar die vragen torenhoge prijzen voor tickets voor het wereldkampioenschap voetbal. Prijzen, die niet in verhouding staan met de vraagprijs bij Supportersclub Oranje of bij de FIFA.
Des temeer een reden om je in te schrijven bij de Supportersclub Oranje. Daarnaast is het verstandig om de website onze website speelschemawk2014.com nauwlettend in de gaten te houden omtrent de kaartverkoop voor het WK 2014 in Brazilië.

Tickets WK 2014 via kaartverkoop ‘voor het stadion’

Menig supporter zal de WK 2014 Brazilië aangrijpen om dit te combineren met een vakantie in dit prachtige tropische land. Er zullen ook ongetwijfeld mensen zijn, die ondanks verwoede pogingen, niet in de gelegenheid zijn geweest om ticket WK 2014 te bemachtigen via de Supportersclub Oranje of de FIFA. Misschien vonden ze de kaartjes bij de onofficiële ticketverkopers te duur?
Wellicht denken deze mensen rondom de stadions kaarten te kunnen kopen op de zwarte markt.
Wij wijzen erop, dat deze optie een van de slechtste is en raden dit met klem af. De prijs voor een ticket zal nog veel hoger zijn dan bij de onofficiële ticketverkoop websites. Bovendien, zie je niet of je een officieel kaartje koopt of een valse.

Tickets WK 2014 via kaartverkoop via Ebay.nl of Marktplaats.nl

Wederom is dit een manier die wij je niet aanraden. Waarschijnlijk betaalt je veel geld en de vraag is of het kaartje officieel en geldig is.
In ieder geval moet je altijd om de contactgegevens van de verkoper vragen. (het liefst het adres) Daarnaast kun je vragen om de originele aankoopbewijzen.
Platforms als Marktplaats en Ebay hebben in hun gebruikersvoorwaarden opgenomen dat zij niet aansprakelijk zijn ‘voor enige schade die de gebruiker lijdt door gebruik van de goederen of diensten in ruil voor de tegoedbon of door enige andere handeling van de Aanbieder’.

wedden op WK