Voorbeschouwing Brazilië – Nederland in de Troostfinale

Aanstaande zaterdag spelen om 22:00 uur Nederland en Brazilië tegen elkaar op het WK voetbal. Het gaat om de wedstrijd om de 3e en 4e plaats, natuurlijk niet waar de beide teams van gedroomd hadden. Het is een wedstrijd om de eer, aangezien de echte prijzen een dag later in Rio de Janeiro verdeeld worden tussen Duitsland en Argentinië. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat Nederland het toernooi graag goed af wil sluiten en Brazilië zich tegenover het land niet nog een verlies kan permitteren.

Direct naar: Voorbeschouwing van de bookmakers.

Unibet. Max. €60 bonus voor nieuwe spelers.
Unibet –>

William Hill. Wed €10 en krijg €20. Storten: iDeal.
Naar William Hill –>

Bwin. Nu met €50 bonus. Storten met iDeal.
Naar Bwin –>

Come On. €5 gratis, €300 bonus. Storten met iDeal.
Naar Come On –>

Nederland na strafschoppen uitgeschakeld

Nederland speelde de halve finale tegen Argentinië en werd uiteindelijk door strafschoppen uitgeschakeld. Tijdens de wedstrijd slaagden te beide ploegen er nauwelijks in kansen te creëren. Zowel Messi als Robben leken aan de ketting te liggen, wat aangaf dat met name de verdedigende spelers goed speelden. Het was daarom extra pijnlijk dat juist Ron Vlaar, een verdediger die een uitstekend toernooi en een prima wedstrijd speelde, de eerste penalty niet raak wist te schieten. Romero van Argentinië hield twee ballen en werd de held van de serie, mede omdat Cilessen er helaas niet in slaagde om de goede reeks van Tim Krul te herhalen.

Brazilië moet zich zien te herpakken


Brazilië lijkt aan de andere kant nog veel dieper in de put te zitten, na de 7 – 1 nederlaag tegen Duitsland. Het land verwachtte niets minder dan de finale en uiteindelijk de beker, wat betekent dat er sprake was van een enorme deceptie. Neymar is nog altijd geblesseerd en zal daarom niet meedoen, al zal Silva er na een schorsing achterin wel weer bij zijn. Dat betekent dat Nederland alles op alles zal moeten zetten om niet met 2 verliespartijen naar huis terug te moeten keren, na een WK voetbal dat verder zo boven verwachting goed verliep.

Wedden op de troostfinale Brazilië – Nederland

Zet nu in en win veel geld.

Brazilië wint gelijk Nederland wint
Unibet 2.20 3.60 3.15
William Hill 2.20 3.60 3.00
Bwin 2.15 3.80 3.00
Come On 2.15 3.80 3.20