Voorbeschouwing Duitsland – Argentinië in de Finale

Aanstaande zondag om 22:00 uur is het zover, dan treffen Duitsland en Argentinië elkaar in de finale van het WK voetbal. Het is de wedstrijd waar het allemaal om draait, die Nederland als het gevolg van een langdradige en slecht afgelopen wedstrijd tegen de Argentijnen helaas niet wist te bereiken. Duitsland wist zich aan de andere kant overtuigend te plaatsen en lijkt daarmee dan ook de ploeg die waarschijnlijk met de beker naar huis zal keren. Het zou voor coach Löw een belangrijke zege zijn, aangezien hij onder druk ligt omdat hij er steeds niet in lijkt te slagen de laatste stap te kunnen maken.

Direct naar: Voorbeschouwing van de bookmakers.

Unibet. Max. €60 bonus voor nieuwe spelers.
Unibet –>

William Hill. Wed €10 en krijg €20. Storten: iDeal.
Naar William Hill –>

Bwin. Nu met €50 bonus. Storten met iDeal.
Naar Bwin –>

BetFirst. Nu met €100 bonus voor Belgen.
Naar Bet First –>

Come On. €5 gratis, €300 bonus. Storten met iDeal.
Naar Come On –>

Duitsland als grote favoriet

Duitsland is de grote favoriet tijdens de finale aanstaande zondag, met name dankzij de 7 – 1 overwinning op het gastland Brazilië. De Duitsers lieten niets van de tegenstander heel en lieten hen de gifbeker volledig leegdrinken. Aan de andere kant speelde Duitsland eerder een moeizame wedstrijd tegen Algerije en ook tegen Ghana, waardoor Argentinië het vanuit de verdedigende stellingen toch nog wel eens lastig zou kunnen maken. Indien Duitsland wint slaagt Löw er eindelijk in om met het aantrekkelijke voetbal een keer een prijs te pakken.

Argentinië als grijze muis door het toernooi

Argentinië was vooraf een van de grote favorieten voor de titel, maar heeft dat eigenlijk nog geen moment waargemaakt. Het won alle wedstrijden voor de halve finale met slechts 1 doelpunt verschil en kwam tegen Nederland niet verder dan een overwinning na strafschoppen. Messi lijkt nog altijd de topvorm niet te hebben, al zal Di Maria er waarschijnlijk weer bij zijn om de voorhoede te versterken. Argentinië zal goed moeten verdedigen en hopen op een enkele uitbraak, om het de Duitsers wellicht moeilijk te maken indien ze dan nog niet op een flinke achterstand staan.

Wedden op de finale Duitsland – Argentinië

Zet nu in en win veel geld.

Duitsland wint gelijk Argentinië wint
Unibet 2.25 3.20 3.60
William Hill 2.30 3.10 3.30
Bwin 2.20 3.20 3.50
Ladbrokes 2.25 3.20 3.60
Bet First 2.10 3.30 3.65
Come On 2.20 3.25 3.55