Voorspelling Nederland Argentinië

Wat voorspellen de pro’s over Nederland tegen Argentinië. Het is alweer voor de tweede keer op rij dat het Nederlands elftal de halve finale van een wereldkampioenschap heeft weten te halen. Waar vier jaar geleden Uruguay de tegenstander was, daar is aanstaande woensdag 9 juli Argentinië de opponent.

Direct naar: Voorspelling van de bookmakers.

Unibet. Max. €60 bonus voor nieuwe spelers.
Unibet –>

William Hill. Wed €10 en krijg €20. Storten: iDeal.
Naar William Hill –>

Bwin. Nu met €50 bonus. Storten met iDeal.
Naar Bwin –>

Come On. €5 gratis, €300 bonus. Storten met iDeal.
Naar Come On –>

Bij velen zullen de gedachten aan een ontmoeting met de Argentijnen teruggaan naar het WK 1998, toen het Nederlands elftal door een fabuleus doelpunt van Bergkamp zich ten koste van de Zuid-Amerikanen plaatste voor de halve finale voor dat toernooi. Voor de wat jongere voetballiefhebbers zal het duel tussen Nederland en Argentinië op het WK 2006 nog redelijk fris in het geheugen staan. In Duitsland eindigde het duel tussen beide ploegen, die op dat moment al geplaatst waren voor de achtste finale, in 0-0.

Voor het duel tegen Argentinië is het Nederlands elftal volgens de bookmakers de underdog. Bij grote online wedkantoren als Unibet en Bwin levert een overwinning van het Nederlands elftal je meer op dan een Argentijnse winstpartij.

Toch is de kans dat Nederland ook daadwerkelijk uitgeschakeld gaat worden in onze ogen klein. Tot nu toe heeft Oranje elke wedstrijd volledig onder controle gehad en hebben de mannen van Van Gaal het alleen heel lastig gehad tegen Mexico. Dat laatste kan niet gezegd worden van de Argentijnen. De ploeg van bondscoach Sabella won tot dusver alle wedstrijden met een minimaal verschil. Daarnaast heeft de Argentijnse keuzeheer het vooral aan de individuele kwaliteiten van Higuain, Di Maria en Messi te danken dat zijn ploeg nog in het toernooi zit.

Wij verwachten echter dat de individuele kwaliteiten van Argentinië het af gaan leggen tegen het hechte Nederlandse collectief. Vanwege de vele speelstijlen die het Nederlands elftal meester denken wij ook dat het Louis van Gaal andermaal weer gaat lukken om de Argentijnen op tactisch gebied de baas zijn.

Daarnaast overtuigt het Nederlands elftal op het gebied van fitheid. Verreweg de meeste doelpunten die Nederland tot dusver gescoord kwamen diep in de tweede helft tot stand. Ook dit is zeker een pluspunt van het Nederlands elftal ten opzichte van de Argentijnen, die tot dusver niet een heel fitte indruk hebben achtergelaten.

Tevens heeft Oranje tegen Costa Rica laten zien dat wij als Nederlandse voetbalfan geen angst meer hoeven te hebben voor penalty’s. Met Cillessen als uitstekende keeper en Krul als zeer goede stand-in beschikt het Nederlands elftal over twee keepers die kunnen excelleren als het uitdraait op penalty’s.

Onze voorspelling is dus dat Nederland zeker doorgaat naar de finale en dit al in de reguliere speeltijd weet af te dwingen. Mocht het echter toch nodig zijn om te verlengen, dan zijn wij ook in dat geval Nederland in de finale komen.

Live Wedden op Nederland tegen Argentinië

Tijdens de wedstrijd kan live op gebeurtenissen binnen de wedstrijd worden ingezet.

Nederland wint gelijk Argentinië wint
Unibet 3.20 3.25 2.45
William Hill 3.20 3.00 2.40
Bwin 2.95 3.20 2.50
Come On 3.20 3.25 2.40