Vreemde weddenschappen voor het WK

Het WK voetbal is natuurlijk een spektakel met de beste landen ter wereld. 64 wedstrijden vol met actie, goals, mooie momenten en nog veel meer. De bookmakers hebben duizenden quoteringen om uit te kiezen, inclusief een paar aparte.

Goals voorspellen op het WK

Elk wereldkampioenschap voetbal heeft vele hoogtepunten. Soms worden er natuurlijk ook records gebroken. Bookmakers geven je de kans om buiten de wedstrijden en favorieten om in te zetten op wat minder conventionele zaken. Zo kun je inzetten op het aantal doelpunten tijdens het toernooi of tijdens de groepsfase. Op het WK 2010 vielen er in totaal 145 goals. Unibet heeft nu een notering van 6,50 op 145-149 goals. Je kunt zelfs nog meer gokjes wagen, zoals op 150-154 goals op 5,50.

Er worden 48 groepswedstrijden gespeeld. En de landen zijn sterk. Verwacht je weinig goals in die groepsfase, dan kun je al profiteren van een notering van 7,50 op 100 doelpunten of minder in de groepsfase. Ook heeft Unibet een mogelijkheid om in te zetten op een combinatie van de wereldkampioen met de topscorer. Zo staat Argentinië plus Lionel Messi op 15,00, maar Brazilië plus Lionel Messi zelfs op 30,00. Een andere gekke combinatie is bijvoorbeeld Duitsland plus Neymar op 75,00.

Toernooi-voorspellingen

Maar er zijn genoeg andere gekke weddenschappen die je kan aangaan. Zo kun je inzetten op het land dat als snelste vanaf de aftrap scoort. Brazilië staat al op 9,00 terwijl een land als Portugal 18,00 noteert bij Unibet en 888sport. Maar er zijn nog vele gekkere weddenschappen. Het record van snelste goal in de finale staat op 90 seconden en Unibet zet 50,00 op dat dat record gebroken wordt. Als het record van minste tegengoals voor de winnaar (momenteel 2) gebroken wordt, kun je 10,00 keer je inzet krijgen.

Voorspellingen met Oranje

Unibet en 888sport hebben ook nog een aantal weddenschappen op het Nederlands Elftal gericht. Zo staat er een notering van 12,00 op dat iemand een penalty tegen Nederland mist. En een eigen doelpunt van een Oranje-speler staat op 8,00. Natuurlijk kun je ook inzetten op wanneer een land wordt uitgeschakeld. Bwin zet bijvoorbeeld 2,95 op uitschakeling in de achtste finales (tegen wellicht Brazilië), maar ook 2,35 op uitschakeling in de groepsfase.