Wedden op het WK 2014 met hoge winsten

Bij alle online bookmakers kun je al maanden van tevoren wedden op het Wk voetbal 2014 maar natuurlijk ook tijdens het toernooi in Brazilië. Het WK voetbal is het grootste sportevenement op de internationale sportkalender in 2014. Alle online bookies hebben een flink programma aan weddenschappen. Uiteraard de normale weddenschappen maar ook veel bijzondere bets, die je normaal gesproken niet tegenkomt.

We hebben hieronder een flink aantal weddenschappen op een rij gezet en bij welke bookmakers je voor deze bets terecht kunt.

De toernooiwinnaar

De milion dollar question die al maanden op speelt is natuurlijk: welk land gaat het WK voetbal in Brazilië winnen?
Deze weddenschap wordt door iedere bookmaker aangeboden. Deze weddenschap vind je bij Unibet en 888Sport, William Hill en Bwin, alleen de naam verschilt nogal eens.

De grote favoriet om wereldkampioen te worden is gastland Brazilië, de notering ligt rond de 4.00. Daarachter beginnen de grote verschillen. De meeste online bookies zien Spanje of Argentinië als tweede eindigen.

Het loont dus om noteringen te shoppen. Sommige bookmakers zetten Nederland op 28.00 terwijl andere Nederland een kans van 16.00 toedichten. De regel hierbij is hoe meer landen er nog meedoen zijn, des te groter de kans op een aantrekkelijke quote.

Groepswinnaars

Alle online bookmakers bieden voor het WK de gelegenheid om te wedden op wie de groepswinnaars in de diverse groepen gaan worden. Inzetten kan op één land dat doorgaat, maar het is ook mogelijk om op een combinatie te wedden van de twee landen die de groepsfase overleven. Deze manier van inzetten levert een kans op hoge winst.

Wij adviseren om voor makkelijk te voorspellen groepen te profiteren van deze combinaties. Voor de wat moeilijker te voorspellen groepen is het een betere tactiek om op individuele teams in te zetten.

Stranden in welke ronde

Het is bij alle bookies mogelijk om tot in detail in te zetten hoe ver een land gaat komen.
Bij Unibet kan worden voorspelt of een land in de top 2 of top 3 eindigt. Verder is het bij Unibet mogelijk is om te wedden in welke ronde een land wordt uitgeschakeld.

Het loont om het speelschema goed te bestuderen en de onderlinge verhoudingen tussen de landen. Dit is een ware kunts maar kan erg veel winst opleveren.

Head-to-head

Een leuke weddenschap bij Unibet zijn ‘head-to-heads’. Hierin kan worden ingezet op welk land er verder komt zonder dat deze teams tegen elkaar spelen. Bijvoorbeeld: Nederland of Duitsland. Maar met head-to-heads kan ook worden ingezet op bijvoorbeeld het aantal gescoorde doelpunten. Dus wie scoort de meeste doelpunten Nederland of Duitsland.
Het leuke aan dit soort bets is dat niet exact voorspelt hoeft te worden. Het gaat hier om het inzicht welk land beter gaat presteren.

De topscorer

Wie wordt de man van het toernooi? Dit is uiteraard een zeer populaire weddenschap.
Deze categorie kenmerkt zich door hoge noteringen met een gerede kans op winst. De absolute topfavoriet is Lionel Messi. Een weddenschap op hem betaalt meestal 8.00 of meer per euro uit. Andere spelers die een goede winkand hebben zijn Cristiano Ronaldo, Neymar en Robben.

Wij adviseren om in te zetten op een combinatie van 2 of 3 topscorers. De noteringen zijn dan vaak nog hoger.